Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Premieră mondială - Triumph va lansa în această seară noul Tiger 900
03 Dec

Premieră mondială - Triumph va lansa în această seară noul Tiger 900

Publicat de: Motoboom

În această seară, la ora 19, britanicii de la Triumph vor face publice imaginile și detaliile tehnice cu noile motociclete Tiger de 900cmc. Se pare că va fi o întreagă serie, de la modele dedicate asfaltului, la cele pentru mers în off-road, sau cele pentru turism cu bagaje. Se va renunța la inițialele care diferențiază în prezent dotările modelelor de 800 și care creau confuzie, noul Tiger 900 având în desinență denumiri elocvente precum GT, Rally sau Pro pentru fiecare versiune. Unele dintre aceste variante vor putea fi restricționate pentru ca și posesorii de permis categoria A2 să le piloteze.


Triumph Tiger 900 nu este o evoluție a celui de 800, ci o motocicletă cu totul nouă, ce se vede de la designul mai agresiv, motorul cu trei cilindri îndeplinește normele Euro 5, e mai puternic, are un alt cuplu și alt răspuns al accelerației. Foarte interesantă și așteptată e versiunea de top adventure, echipată cu multe componente avansate și rafinate, de la sisteme electronice conectate la unitatea centrală ce măsoară masele inerțiale pe șase axe, la frânele Brembo Stylema sau bord TFT cu conectivitate. Cum Tiger 800 XCa a câștigat testele comparative cu concurența, fiind considerat cel mai echilibrat exponent al categoriei adventure, e de așteptat ca noul Tiger 900 Rally Pro să întrunească aceleași aprecieri.


Motoboom vă va ține la curent și va reveni cu primele imagini oficiale și cu datele tehnice complete imediat ce vor fi făcute publice.