Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Polaris Slingshot SL– vehiculul preferat de Luis Fonsi
11 Apr

Polaris Slingshot SL– vehiculul preferat de Luis Fonsi

Publicat de: Motoboom

Cântărețul portorican Luis Fonsi - Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, pe numele său complet - care a dat lovitura anul trecut cu megahitul “Despacito” defilează pe străzile din Miami cu un Polaris Slingshot SL. Și nu cu unul oarecare, ci cu un exemplar custom, modificat de Alex Vega, proprietarul unui atelier specializat în personalizarea vehiculelor de lux.


Când ești vedetă, nu te poți afișa cu orice fel de mașină, cu un mijloc de locomoție banal. Mai ales în Miami, unde trebuie să ieși neapărat în evidență, dacă vrei să se vorbească despre tine. Ai nevoie de ceva excentric, exagerat, unic.


Cei de la Auto Firm, atelierul lui Alex Vega ce personalizează de obicei mașini Bentley și Rolls Royce, au plecat de la un SSV Polaris Slingshot SL, un side-by-side performant cu trei roți care în versiunea de serie are deja 173cp la o masă de doar 790kg. Munca lor a însemnat regândirea aproape în totalitate a componentelor, o grijă pentru detalii dusă la extrem. Filmul din link explică întregul proces, precum și problemele întâlnite și depășite.


Dacă nu vreți un SSV Polaris Slingshot SL personalizat, ci vă mulțumește cel de serie, puteți beneficia de lichidarea de stoc de la MotoBoom.