Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Polaris RZR a dominat cursa Baja 500
11 Iun

Polaris RZR a dominat cursa Baja 500

Publicat de: Motoboom

Echipa Polaris RZR Factory Racing s-a impus în emblematica întrecere Baja 500 pentru cel de-al doilea an consecutiv. După ce a parcurs 530 de mile (852 km) prin peninsula californiană, tandemul câștigător a scris istorie, Kristen Matlock fiind prima femeie care învinge în clasamentul general al vehiculelor side-by-side.


“Întreaga echipă Polaris RZR Factory Racing mulțumește Kristinei pentru această realizare deosebită. Baja 500 este cireașa de pe tortul curselor cu vehicule side-by-side și să o vedem pe ea impunându-se aici este un lucru care nu va fi uitat niciodată”, a spus Matt Boone, Director General la Polaris.


Victoriile din acest weekend sunt o continuare a celor din cursul anului. La Baja 500 nu mai puțin de 15 echipe au folosite vehicule Polaris RZR, sezonul acestui an însemnând până acum 27 de victorii și 67 de podiumuri pentru Polaris RZR Factory Racing Team.


Întreaga serie Polaris RZR poate fi comandată la MotoBoom, la prețuri ce pleacă de la 4.890 euro (RZR 170, destinat copiilor cu vârsta de cel puțin 10 ani) și ajung la 27.990 euro (RZR XP 1000 EPS Turbo).