Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Polaris PRO XP 4 2020 – distracție și pentru pasageri
01 Nov

Polaris PRO XP 4 2020 – distracție și pentru pasageri

Publicat de: Motoboom

Din 2020, Polaris are un nou side-by-side în clasa Pro, un vehicul ce se diferențiază prin design, performanțe și putere. Este vorba de noul RZR PRO XP 4, care stabilește noi standarde în această clasă. El este disponibil în trei niveluri de echipare, de la PRO XP 4 ce oferă un echilibru între calitate și valoare, PRO XP 4 Premium cu dotări multiple la interior, pachet complet de lumini cu LED, vopsea premium, un sistem de depozitare complet nou, până la PRO XP 4 Ultimate care are direcție asistată Dynamix 2.0, Ride Command și sistem audio premium Rockford Fosgate.

Toate vehiculele PRO XP 4 sunt echipate cu semiuși pe față și pe spate, scaune reglabile ce culisează pentru pilot și pentru pasagerul din față, spațiu generos pentru pasagerii din spate, pneuri Maxxis Carnivore 2.0 pe 30 inch.


“Standardele au fost retrasate odată cu introducerea platformei RZR PRO XP și  - în continuarea acestui trend - PRO XP 4 ridică încă o dată ștacheta”, se arata in comunicatul de presa transmis de Polaris
. Chris Musso, președintele diviziei Off Road de la Poraris, explică: “Bineînțeles, pilotul este în centrul tuturor acțiunilor, dar am văzut oportunitatea de a revoluționa și modul în care pasagerii se bucură de experiențe. Ideea noastră a fost să concepem din interior spre exterior, gândindu-ne la fiecare pasager”.


La fel ca și la RZR PRO XP, noul side-by-side cu patru locuri păstrează atenția asupra pilotului. Scaunul are centrul de greutate coborât, comenzile sunt ajustabile, iar designul interior e orientat spre pilot pentru o ergonomie perfectă. Scaunele din spate sunt puțin mai ridicate pentru ca pasagerii să aibă mai mult spațiu pentru picioare și să aibă o vizibilitate mai bună.


PRO XP 4 are lumini cu LED atât la exterior, cât și la interior, cu accent albastru pentru a îmbunătăți vizibilitatea pe timpul nopții. Motorul scoate 181 de cai putere, turbina mai mare creează un plus de putere și are reprize mai bune în cazul accelerațiilor între 30 și 80 de km/h. Suspensiile au o cursă de 22 inch, comparabile cu cele de pe RZR XP4 Turbo S. Ampatamentul este de 125 inch, cel mai lung creat până acum pentru RZR, iar rezervorul a fost mărit cu 7,5 litri și are acum o capacitate de 49 litri.