Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Polaris anunta noile modele Slingshot 2018
31 Iul

Polaris anunta noile modele Slingshot 2018

Publicat de: Motoboom

Polaris a anunțat gama de modele Slingshot pentru anul 2018, care este compusa din: Slingshot S, SL, SLR și SLR LE.

Ride Command este o optiune pentru Slingshot S și vine în mod standard la modelele SL, SLR și SLR LE. Ride Command este echipat cu funcții deosebite precum integrarea telefonului, conectivitatea Bluetooth și USB și ecrane personalizabile pentru informații despre vehicule. De asemenea, Ride Command oferă navigație "turn-by-turn" în modelele SLR și SLR LE ca echipament standard și poate fi adăugată ca optiune la modelele S și SL.

Slingshot SLR LE varianta ultra-premium oferă o gamă largă de dotari, inclusiv suspensia BILSTEIN cu 10 pozitii reglabile, 200W Rockford Fosgate audio, scaune sportive premium cu suporți laterali, două nuante Ghost Gray cu accent de Lime Squeeze și grafică specială.

"Introducerea optiunii Ride Comand combină facilitățile moderne ale celei mai recente tehnologii de astăzi cu experiența specifica  Slingshot ", a declarat Kevin Reilly, VP, Marketing - Slingshot." Adăugarea SLR LE completează ofertele noastre de vehicule cu un model premium pentru cei care cer absolutul. "

Proprietarii pot personaliza Slingshot-ul lor cu zeci de accesorii Slingshot Engineered, incluzând kitul premium de 200 de wați Rockford Fosgate, scaune de confort matlasate. Majoritatea accesoriilor pentru aceste modele sunt oferite într-o varietate de opțiuni si de culori potrivite pentru fiecare model Slingshot, ce permit consumatorilor să-și personalizeze cu adevărat Slingshot-urile.

Lista de preturi pentru modelele Slingshot 2018 va ajunge la dealeri incepand cu septembrie 2017.