Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Polaris a lansat noul RZR XP4 Turbo Dynamix
31 Oct

Polaris a lansat noul RZR XP4 Turbo Dynamix

Publicat de: Motoboom

În această vară cei de la Polaris au redefinit experiența conducerii în off-road prin introducerea suspensiilor active Dynamix pentru SSV, o premieră mondială când suspensiile inteligente au fost folosite în acest domeniu. Acum, SSV Polaris RZR își extinde familia Dynamix odată cu lansarea noului SSV RZR XP 4 Turbo DYNAMIX Edition. Având patru locuri, acest side-by-side beneficiază de toate inovațiile, inclusiv de sistemul revoluționar Ride Command, display de 7” cu cameră video pentru spate sau releu de 900watts pentru alimentarea mai multor echipamente.

 

 

Suspensiile active și inteligente RZR Dynamix monitorizează informațiile primite de la pilot și de la SSV de 200 de ori pe secundă”, a declarat Craig Scanlon, responsabilul de produs de la Polaris. “În funcție de datele pe care le primește, sistemul reglează permanent fiecare amortizor în parte așa că nu mai ești nevoit să alegi între o suspensie moale pentru plimbare sau una mai rigidă pentru performanțe și sportivitate. Cu Dynamix le ai pe amândouă în același timp”. În completarea sistemului, pilotul are și trei setări de bază pe care le poate selecta din mers:

 

·         Confort: conceput pentru plimbare relaxată și treceri line peste denivelări

·         Sport: un amestec între performanțe și confort

·         Firm: amortizoarele sunt rigide, suspensia e fermă pentru viteze mari și teren solicitant

 

Pilotul interacționează cu SSV-ul prin intermediul consolei Ride Command, un display tactil de 7 inchi rezistent la apă ce poate fi acționat și cu mănuși. Acesta indică multiple informații precum setările suspensiilor (inclusiv rata compresiei, detensiei), modul de pilotaj al ssv-ului, forța G, poziția pedalei, unghiul volanului, frânele sau diagnoza, în acest fel pilotul având un control total în timp real. Cu Dynamix, SSV vehiculul răspunde optim pe frânare, în viraje, la accelerații, pe denivelări sau la viteză maimă.

 

Polaris RZR XP4 Turbo Dynamix Edition va putea fi comandat începând cu luna decembrie. Pentru acest side-by-side există a gamă foarte largă de accesorii.