Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Peugeot pregătește un café racer
15 Sep

Peugeot pregătește un café racer

Publicat de: Motoboom

Numele de Peugeot Motorcycles e cunoscut pentru scuterele de succes pe care le produce. Compania a fost fondată în 1898 de către Armand Peugeot și din 2019 face parte din grupul indian Mahindra, care deține 100% din active. Deși în denumire are și numele de “motorcycles”, au trecut aproape 70 de ani de când firma nu a mai a produs o motocicletă convențională.

În toamna anului trecut, cu ocazia EICMA 2019, a fost prezentat conceptul  Peugeot P2x, care a creat un entuziasm în rândul publicului. Conform lui Mario Minella (președintele Peugeot Motorcycles în Italia), o motocicletă este în planurile pe termen mediu și se va adresa și publicului din Europa: “Conceptul prezentat la EICMA a devenit foarte popular, chiar dacă a fost conceput în special pentru piața asiatică. Avem o platformă cu motorul de 300cmc care poate fi redusă la 150cmc sau crescută la 500cmc. Aceasta este baza pentru toate piețele, inclusiv pentru cea din Europa”.

Peugeot P2x este conceptul unui café racer cu elemente de retro naked și de flat track, toate îmbinate în proporții reușite pentru a crea un model atrăgător. Prezentat inițial la Salonul de la  Milano ca un “exercițiu de stil”, modelul era complet funcțional. Asta înseamnă că în curând vom putea vedea și varianta de serie.


Sursa: Visordown