Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Peugeot a lansat noul scuter Satelis 400i
06 Oct

Peugeot a lansat noul scuter Satelis 400i

Publicat de: Motoboom

Francezii de la Peugeot au prezentat noul model de maxi-scuter, Satelis 400i 2016. Acesta va fi disponibil in doua variante: modelul standard sau versiunea sport Peugeot Satelis 400i RS, care va costa cu aproximativ 300 euro mai mult. Noul scuter al constructorului francez este propulsat de un motor in patru timpi cu o capacitate de 400cc.


Fiind alimentat prin injectie de combustibil si racit cu lichid, acesta dezvolta o putere de 37 cp si un cuplu maxim de 38 Nm. Potrivit constructorului, Peugeot Satelis 400i este cel mai puternic scuter din clasa 400 cmc. Sistemul de franare este asigurat de Nissin, maxi-scuterul fiind echipat cu doua discuri cu diametrul de 260 mm pe fata si cu un singur disc cu diametrul de 240 mm pe spate.


Suspensia spate beneficiaza de reglaje pentru pre-incarcare, iar printre dotarile acestui scuter Peugeot mai putem aminti spatiul pentru depozitare de sub sa, priza 12V si anvelopele Michelin City Grip. Versiunea 2016 dispune de un bord nou multi-functional, asemanator cu cel al autoturismelor, un spatiu pentru depozitare mai mare si un cadru reproiectat.


Versiunea sport RS beneficiaza, in plus fata de modelul standard, de un design sport ce include un parbriz fumuriu mai mic, jante negre, esapament polisat si o sa sport pentru doua persoane cu suport lombar pentru pilot. Noul maxi-scuter completeaza gama Peugeot Satelis care mai include modelele de 125cc si 300cc.