Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Participanții la Flight Festival Timișoara pot testa motocicletele Triumph
25 Sep

Participanții la Flight Festival Timișoara pot testa motocicletele Triumph

Publicat de: Motoboom

Muzica, arta şi inovaţia vor fi în prim plan la prima ediție a Flight Festival Timişoara, între 27 și 29 septembrie, un eveniment care se va desfășura la Aerodromul Cioca.
Festivalul va avea trei arii tematice - Muzică, Tehnologie și Artă – și va aduce la un loc artiști de renume, proiecții de film, instalații artistice și activități inedite precum zborul cu avioane și baloane cu aer cald, ateliere de robotică și zone de gaming.


Sunt pregătite două scene, Main-Stage și Techno Stage unde puteți asculta atât artiști români, cât și internaționali (ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano, The Motans și mulți alții).  Publicul va interacționa cu diverse tehnologii, inovații sau instalații de artă care înglobează tehnologia (robotică, tehnologie VR, AR, AI, gaming).
Vor fi expuse machete și avioane reale (avionul lui Traian Vuia). In hangarul transformat în cinematograf vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii, iar diversele activitati pentru familii și copii din timpul zilei vor cuprinde: festival de zmeie, ateliere creative, zboruri cu avioane și baloane cu aer cald, workshop-uri culturale.


Motoboom va fi prezent în cadrul festivalului cu o zonă expozițională iar persoanele interesate pot realiza ride test cu una din cele trei unități prezente: Triumph Scrambler 1200XC, Triumph Thruxton 1200 sau Can-Am Ryker 900 ACE Rally. Programarile se vor face la fața locului, în incinta festivalului, vineri si sâmbăta.


Duminică, 29 septembrie, va avea loc și în Timișoara parda distinșilor domni pe motociclete DGR 2019, iar Triumph (în România prin Motoboom) este partener oficial. Dacă încă nu v-ați înscris la acest eveniment caritabil, o puteți face pe site-ul oficial.