Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Pareri despre noile legaturi pentru wakeboard Jobe EVO
30 Iul

Pareri despre noile legaturi pentru wakeboard Jobe EVO

Publicat de: Motoboom

Compania Jobe Sports a prezentat in aceasta vara un nou tip de legaturi pentru placile wakeboard care, potrivit producatorului, va revolutiona segmentul wakeboarding. Este vorba despre legaturile Jobe EVO, formate din 3 componente detasabile si personalizabile dupa preferintele fiecaruia. Astfel, acestea sunt compuse din incaltaminte, legaturile pentru placa wakeboard si invelisul exterior.


Sportivii care promoveaza produsele Jobe Sports, Rocco van Straten si Julian Cohen, castigatori a numeroase premii la wakeboarding si snowboarding, au testat zilele trecute noile legaturi Jobe EVO Binding, care vor face parte din gama Jobe 2016. In clipurile de mai jos puteti vedea parerile lor despre noul produs al companiei Jobe Sports.


Ideea de la care a pornit proiectarea si dezvoltarea noilor legaturi este aceea ca legaturile pentru placa wakeboard sunt ceva personal, iar pentru a obtine performante maxime pe apa fiecare detaliu conteaza. Astfel, toate cele 3 componente ale legaturilor wakeboard Jobe EVO pot fi alese in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia: culoare, proprietati, etc.


Motoboom este dealer-ul oficial al produselor Jobe in Romania, toata gama Jobe Sports fiind disponibila pe site-ul motoboom.ro, la sectiunea Sporturi Nautice. Aici puteti gasi o gama variata de costume din neopren, veste de salvare, gonflabile pentru apa, schiuri nautice, placi wakeboard, placi SUP (Stand-up-Paddle), echipament nautic, accesorii pentru barci, etc.