Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
O noua versiune pentru Honda Africa Twin 2016
15 Oct

O noua versiune pentru Honda Africa Twin 2016

Publicat de: Motoboom

Cei mai importanti constructori din domeniul moto continua pregatirile pentru marile lansari ale acestei toamne prin diferite comunicate, fotografii sau clipuri teaser. Desi japonezii de la Honda au prezentat deja oficial noua motocicleta Africa Twin (CRF1000L), acestia au publicat pe canalul oficial Youtube un clip demo care face referire la aceeasi motocicleta.


Specialistii din domeniul moto se asteapta ca cei de la Honda sa lanseze o noua versiune pentru Africa Twin, o motocicleta echipata cu accesorii si trasaturi specifice segmentului touring, precum un parbriz mai inalt si un sistem de cutii pentru bagaje. Aceasta versiune a fost fotografiata de paparazzi in luna mai a acestui an, fiind surprinsa la teste, acoperita insa cu o folie de camuflaj.


Clipul denumit de japonezi „Africa Twin: The Adventure Continues...” ne prezinta la final si o data, 16/10/15, care ar putea fi data lansarii oficiale pentru noua versiune Honda Africa Twin.


EICMA Milano 2015 se anunta inca de pe acum un adevarat show, fiind pregatite deja o multime de premiere pentru anul 2016 care vor fi expuse in cadrul celui mai mare salon moto al acestei toamne. Vom vedea luna viitoare, cand va debuta salonul de la Milano, ce alte surprize ne-au mai pregatit constructorii pentru anul viitor.