Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile INTERMOT - Moto Guzzi V85 TT 2019
04 Oct

Noutățile INTERMOT - Moto Guzzi V85 TT 2019

Publicat de: Motoboom

După ce a fost arătat și la Ziua Porților Deschise Moto Guzzi, producătorul din Mandello a prezentat și în Germania la Köln versiunea finală V85 TT, cea care va intra în producție și va fi pusă în vânzare începând cu primăvara anului viitor.


V85 TT este un adventure/crossover/maxienduro pregătit pentru turism pe asfalt, dar gata să treacă cu ușurință pe forestiere și mici denivelări, așa cum sunt motocicletele acestei categorii. Motorul este un nou propulsor cu doi cilindri în V (amplasați transversal, în clasica tradiție Moto Guzzi) de 850cmc, răcit cu aer, ce scoate 80 de cai putere și e setat pentru un cuplu maxim în zona turațiilor joase.


Tradiționaliștii se vor bucura să vadă că cei de la Guzzi păstrează un motor răcit doar cu aer (ce reușește să îndeplinească normele europene), cei care se așteptau la performanțe deosebite vor ridica critic din sprânceană. Rămâne de văzut și la comunicarea prețului, care este exact locul unde se poziționează V85 TT. Datele tehnice l-ar situa undeva între viitoarea Yamaha Tenere World Raid (75 de cai putere) și modelele de 95 de cai (Triumph Tiger 800, BMW F850GS sau Honda CRF 1000L Africa Twin).


Formele sale retro și farurile duble fac legătura cu NTX 650 lansat în ’96 sau cu Quota din ’89. Pe lângă versiunea cu combinația de culori alb/roșu/galben, a mai fost arătată și una gri, dotată cu multe accesorii ce fac viața la drum lung foarte plăcută: protecții de mâini, protecții pentru motor, amorizor central de la Öhlins și un set de trei valize din aluminiu.


Moto Guzzi V85 TT va fi disponibil din primăvară la MotoBoom la un preț ce urmează a fi comunicat.