Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile EICMA 2017 – Yamaha Tracer 900 GT. Din primăvară, la MotoBoom
15 Nov

Noutățile EICMA 2017 – Yamaha Tracer 900 GT. Din primăvară, la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Motocicleta Yamaha Tracer 900 GT - intre noutățile EICMA 2017. Din primăvară, disponibila la MotoBoom


Producătorul din Iwata a fost prezent la Salonul de la Milano cu versiunile pentru 2018 ale apreciatului MT-09 și derivatele lui. Motorul cu trei cilindri îi încântă pe fanii motocicletelor naked (MT-09), neo-retro (XSR 900), sau allrounder (Tracer 900). Acum, în această familie și-a făcut apariția și motocicleta Tracer 900 GT, ce are ca public țintă pe cei care doresc să facă turism sportiv.

Printre noutățile ce sporesc confortul și plăcerea de a pilota motocicleta se numără o șa mai comodă (reglabilă pe două poziții), o altă furcă mai lungă, amortizor reglat pentru turism, precum și quickshifter de serie (pentru GT). Tracer-ul de bază are un alt parbriz reglabil, mai mare, ce oferă o mai bună protecție, alt ghidon, alte protecții de mâini, nici deflectoarele de pe semicarenă și de pe rezervor nu mai sunt aceleași. Nu s-a schimbat nimic la tricilindrul de 847 cmc ce scoate 115 cai putere la 10.000 rpm, dotat cu trei moduri de pilotaj, dar și cu trei moduri în care intervine controlul tracțiunii.

Motocicleta Tracer 900 GT este în esență un Tracer dotat cam cu tot ceea ce ți-ai dori pe o motocicletă pentru drum lung. Geamantanele laterale rigide de 22 litri se integrează perfect în linia de design, au culoarea motocicletei, se atașează și se dau jos rapid datorită prinderilor dedicate. Pe bord e un display TFT color, furca e reglabilă pe toate direcțiile, iar monoamortizorul are o rotiță aflată la îndemână pentru setări. Manșoanele sunt încălzite, are pilot automat și – ceea ce e mai important – quickshifter cu care poți schimba treptele fără să mai pui degetele pe levierul de ambreiaj.

Motocicleta Yamaha Tracer 900 și Tracer 900 GT vor fi prezente la MotoBoom începând cu luna martie a anului viitor și se pot comanda în culorile Nimbus Grey sau Tech Black.