Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutățile EICMA 2019 – CF Moto a prezentat noul ZForce 1000 Sport
11 Nov

Noutățile EICMA 2019 – CF Moto a prezentat noul ZForce 1000 Sport

Publicat de: Motoboom

Anul acesta, producătorul CF Moto aniversează 30 de ani de existență, ocazie cu care a prezentat la Salonul de la Milano interesante modele noi ce vor fi puse în vânzare în primăvara anului viitor. La standul de la EICMA, atenția vizitatorilor a fost atrasă de versiunea definitivă a prototipului Z10 și de conceptul unui Quad cu propulsie electrică.


CF Moto înregistrează un progres surprinzător pe piață, în 2018 a înmatriculat cu 40% mai multe vehicule decât anul precedent, iar trendul ascendent a continuat și anul acesta. Modelele existente deja în catalog ce vor fi scoase pe poarta fabricii din Hangzhou (China) în 2020 au beneficiat de îmbunătățiri, insă sunt și modele complet noi.


Unul din modelele noi este ZForce 1000 Sport, un vehicul SSV ce a apărut prima dată sub formă de prototip, purtând atunci titulatura de Z10. Iată că versiunea finală păstrează aspectul agresiv, iar calitatea materialelor și a asamblării sunt la cele mai înalte cote. Sport ZForce 1000 face parte din segmentul vehiculelor 4 x 4 sportiv-utilitare, seria ZForce de la CF Moto fiind cunoscută pentru că nu lasă niciun obstacol să stea în calea distracției. Chiar și la viteză mare în teren accidentat, ZForce 1000 este stabil și ușor de controlat.


Cadrul este complet nou, sistemul de suspensie are pe față brațe duble în A, pe spate este suspensie independentă QuadLink™, amortizoarele fiind reglabile. Motorul cu doi cilindri în V răcit cu lichid îi va încânta pe cei fanii pilotajului în off-road, designul interiorului este foarte curat, echipamentul standard incluzând sistemul de transmisie cu cutie de viteze automată, servodirecție, bord digital, lumini LED, control electronic al clapetei de accelerație, prize CD și USB.


CF Moto ZForce 1000 Sport va fi disponibil la Motoboom la un preț ce urmează a fi comunicat.