Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutatile Ducati pentru 2015
11 Dec

Noutatile Ducati pentru 2015

Publicat de: Motoboom

Desi constructorul italian nu a prezentat nimic oficial, zvonurile aparute in ultima perioada pe internet ne scot in evidenta cele mai importante noutati pentru 2015 a constructorului Ducati. Daca Ducati Scrambler nu mai reprezinta o surpriza, fiind confirmat deja de catre constructor, alte doua modele noi au aparut in presa de specialitate.


Este vorba despre Ducati Multistrada si Ducati Panigale 1299R. Acesta din urma a fost confirmat din “greseala” de catre constructor, pe internet circuland de cateva zile o fotografie postata pe pagina de Facebook a unui dealer din America. Fotografia ii are in prim-plan pe angajati, dar in spatele lor reiese silueta noului Panigale 1299 care, conform presei de specialitate, va inlocui modelul actual Panigale R.


Unele zvonuri sustin ca noua sportiva Ducati va fi mai puternica cu 10 cp fata de modelul actual, depasind bariera de 200 cp. O noua versiune a modelului Ducati Multistrada pentru 2015 este adusa in discutie de publicatia Asphalt&Rubber care sustine ca noul model va fi prezentat in cadrul EICMA Milano din aceasta toamna.


Se pare ca Ducati Multistrada va avea concurenti seriosi in 2015, dupa ce japonezii de la Kawasaki au anuntat o noua versiune pentru modelul Versys 1000 iar cei de la Yamaha au confirmat deja noul model TDM. Toate noutatile pentru 2015 vor fi prezentate in cadrul celor doua saloane moto din aceasta toamna: Intermot Koln si EICMA Milano.