Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutati pentru Triumph Tiger Explorer 2016
26 Iun

Noutati pentru Triumph Tiger Explorer 2016

Publicat de: Motoboom

Se pare ca anul 2016 va fi unul foarte important pentru constructorul britanic Triumph, fiind anuntate deja cateva versiuni noi ale celor mai populare modele din gama britanicilor. Astfel, dupa un nou cafe-racer de 1100 cc, surprins la teste in Spania, si o noua versiune a modelului Speed Triple, cei de la Triumph pregatesc a doua generatie a modelului Tiger Explorer.


Daca primele informatii despre noile versiuni Triumph Tiger 800, lansate in acest an, au aparut pe internet in urma unor sondaje trimise de catre constructorul britanic catre clienti, acelasi lucru se intampla si in cazul fratelui mai mare, Tiger Explorer 2016. Noul Tiger Explorer 1200 a fost surprins deja la teste pe soselele din Spania, insa in aceste zile au aparut si primele detalii despre acesta.


Desi aceste informatii nu au fost confirmate de constructor, se pare ca noua versiune Triumph Tiger Explorer 2016 va fi echipata cu un sistem de suspensii semi-active. Alte noutati pregatite de britanici pentru acest model s-ar putea sa includa un parbriz electric si sistemul ABS-cornering pentru viraje.


Tot in sondajul trimis de Triumph clientilor sai, apare si o intrebare referitoare la posibilitatea inlocuirii transmisiei actuale pe cardan cu una traditionala pe lant. Desi renuntarea la transmisia cardanica este putin probabila, nu este exclus ca cei de la Triumph sa ofere si o versiune cu transmisie pe lant.


Revizuirea modelului Tiger Explorer pentru 2016 si echiparea acestuia cu cele mai noi tehnologii din domeniu  este un pas important pentru constructorul britanic, pentru a putea tine pasul cu rivalii din acest segment de piata, unele modele fiind echipate deja cu suspensii semi-active sau ABS-cornering.