Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutati pentru modelele super-sport Suzuki GSX-R 2015
09 Dec

Noutati pentru modelele super-sport Suzuki GSX-R 2015

Publicat de: Motoboom

Se pare ca japonezii de la Suzuki pregatesc cateva update-uri pentru 2015 in privinta modelelor super-sport din seria GSX-R. Daca Suzuki GSX-R1000 vine intr-o noua versiune Editie Speciala WSBK Replica, fratiorii sai mai mici, GSX-R600 si GSX-R750, vor beneficia de cateva imbunatatiri pe partea de motorizare.


Modelul Suzuki GSX-R1000 WSBK Replica a fost prezentat deja de catre constructorul japonez. Acesta dispune de un design special, asemanator cu motocicleta de concurs din cadrul Campionatului Mondial de Superbike, pilotata de Alex Lowes si Eugene Laverty. Pe langa design-ul special, noua versiune mai dispune de un sistem de evacuare Yoshimura R77, protectie motor GB Racing si protectie sa semnata de pilotii Lowes si Laverty.


Despre modelele mai mici, GSX-R600 si GSX-R750, cei de la Suzuki nu au anuntat nimic oficial, insa se pare ca acestea vor veni cu un plus de putere pentru 2015. Acest lucru reiese din documentele trimise Agentiei de Protectie a Mediului CARB (California Air Resources Board). Conform acestor documente, emisiile de gaze difera fata de cele din 2014 iar, potrivit specialistilor, acest lucru se traduce printr-o serie de imbunatatiri aduse motorului pentru a oferi mai multa putere.


Deocamdata nu se stiu mai multe informatii despre noile modele GSX-R600 si GSX-R750, insa este posibil ca acestea sa mai vina cu cateva noutati pentru 2015. Totusi, acestea nu vor beneficia de schimbari majore pentru anul viitor, fiind asteptata o prezentare oficiala a acestora in aceasta toamna la saloanele moto Intermot Koln sau EICMA Milano.