Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutate 2019 - CF Moto CForce 600
13 Sep

Noutate 2019 - CF Moto CForce 600

Publicat de: Motoboom

Cei de la CFMoto tocmai au prezentat noul CForce 600 cu ocazia salonului Quad Expo de la Pont-de-Vaux (Franța). ATV-ul de cilindree medie urmează liniile și finisajul demn de 850 sau 1000, înlocuiește actualul 550 și vine cu un motor mai puternic. Cum anul viitor constructorul aniversează 30 de ani de existență, CForce 600 are și scheme de culori inedite.


Capacitatea cilindrică a fost mărită, de la 495cmc la 580cmc, fapt care se traduce – cu toate că deocamdată nu au fost făcute publice specificațiile tehnice ale motorului – într-o creștere a performanțelor, atât în ceea ce privește cuplul, cât și puterea maximă. Eficiența sa e pusă în valoare de transmisia CVTech fabricată în Canada ce răspunde fără ezitare oricăror solocitări. Interesant e faptul că, deși a crescut puțin în cilindree, masa maximă a acestui ATV se menține aceeași, adică are 375kg la gol.


Designul lui CForce 600 împrumută liniile ascuțite ce se găsesc la frații mai mari, CForce 850 și 1000, cu  detalii și finisaj ce rămân unele din punctele forte ale vehiculului fabricat la Hangzhou (China). Dotările sunt printre cele mai generoase din acest segment, fiind echipat cu portbagaje în față și spate utile și pentru plimbări de relaxare, dar și în cazului utilizării profesionale (există și versiunea omologată T3), are protecții pentru mâini, spătar pentru pasager, o priză clasică de 12V și două porturi USB, jante de aluminiu pe 12 inchi, troliu și cârlig de remorcare. Bordul este complet digital, furnizează informații complete și e perfect lizibil datorită marelui ecran.


CF Moto CForce 600 va fi disponibil în curând la MotoBoom la un preț ce urmează a fi comunicat.