Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Yamaha Wolverine R-Spec 2016
21 Ian

Noul Yamaha Wolverine R-Spec 2016

Publicat de: Motoboom

Desi nu s-a scurs nicio luna intreaga din anul 2015, constructorul japonez Yamaha a prezentat deja un vehicul side-by-side complet nou, care va ajunge la dealeri abia din 2016. Este vorba despre modelul Yamaha Wolverine R-Spec, un side-by-side dezvoltat special pentru cei dornici de aventura: vanatori, pasionati de off-road, exploratori sau cei care isi doresc, pur si simplu, o plimbare relaxanta prin natura.


Noul Yamaha Wolverine R 2016 beneficiaza de tehnologia de ultima ora a constructorului japonez, avand o capacitate pentru doua persoane. Side-by-side-ul este propulsat de un motor complet nou cu un singur cilindru si o capacitate de 708 cmc, optimizat pentru a oferi un cuplu si o putere suficienta pentru a parcurge cele mai dificile terenuri.


Sistemul de suspensii ofera cel mai mare grad de ajustare din industrie, fiind printre cele mai performante din lume. Wolverine R-Spec dispune de o suspensie independenta pe toate cele patru roti, cu amortizoare KYB Piggyback ce ofera o cursa destul de lunga a suspensiei: 246 mm pe fata si 269 mm pe spate. Suspensia poate fi reglata atat pentru compresie si revenire, cat si pentru preincarcare. Pentru a oferi un plus de stabilitate, side-by-side-ul este echipat pe spate si cu o bara stabilizatoare.


Sasiul compact este combinat foarte bine cu un look agresiv, rezultand un vehicul foarte agil ce ofera o manevrabilitate si o stabilitate superioara. Manevrabilitatea noului side-by-side Yamaha este completata de servo-directia electronica EPS (Electric Power Steering), care face parte din echiparea standard. Confortul oferit pasagerilor este de neegalat in categoria sa, asigurandu-le acestora un spatiu destul de generos si o multime de accesorii si facilitati.


Yamaha Wolverine R-Spec mai beneficiaza de o bena spate cu o capacitate de incarcare de 136 kg, anvelope Maxxis Bighorn pe 26 inch, tractiune integrala 4x4 cu diferential blocabil si un scut de protectie care protejeaza intreg sasiul side-by-side-ului. Noul vehicul Yamaha va fi disponibil in culorile albastru, verde sau camuflaj. Acesta va atrage cu siguranta multi fani ai segmentului powersports, avand in vedere succesul inregistrat de modelul anterior, Yamaha Rhino.