Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Street Triple R va fi lansat săptămâna viitoare
07 Feb

Noul Triumph Street Triple R va fi lansat săptămâna viitoare

Publicat de: Motoboom

Seria Street Triple de la Triumph a cunoscut la sfârșitul anului trecut două noi lansări: modelul Street Triple RS (vârful de gamă, care are cinci moduri de pilotaj, anti-wheelie, control al tracțiunii, ABS, frâne Brembo M50 monobloc, a doua generație de display TFT cu conexiune Bluetooth, interacțiune cu GoPro și sistemul de navigație, furcă complet reglabilă Showa, amortizor central Öhlins, pneuri Pirelli Super Corsa SP, ambreiaj cu alunecare controlată, leviere pentru frână și ambreiaj reglabile, quickshifter pe urcare și retrogradare, semnalizatoare ce se opresc singure, lumini cu LED, partea finală a evacurării din fibră de carbon) și modelul Street Triple S (versiunea de bază, ce poartă același design modernizat, dar nu are atâtea dotări, oferit la un preț accesibil).


Între Street Triple RS și Street Triple S lipsea varianta “R”, care până acum oferea un echilibru între dotări, performanțe și preț. Ei bine, săptămâna viitoare, mai precis pe 11 februarie, cei de la Triumph vor lansa și acest model, apreciat atât pentru comportamentul pe circuit, cât și pentru cel de pe drumuri normale. Deocamdată nu se cunosc detalii referitoare la dotări sau preț, însă cu siguranță va avea schimbările stilistice cu care vin în 2020 și celelalte modele ale seriei, adică forme mai ascuțite ale farurilor, aripilor și rezervorului.


Triumph Street Triple R va fi echipat cu același motor de 765cmc cu trei cilindri ce îndeplinește normele Euro 5 derivat din cel pregătit pentru Moto2. A trecut printr-o amplă procedură de reexaminare, are un cuplu cu 9% mai mare în zona tutațiilor medii, tot cu 9% a crescut și puterea (pe RS e setat să ajungă la 123 de cai putere), cutia de viteze are trepte mai scurte, schimbările sunt rapide și delicate, accelerația răspunde mai rapid.


Toate modelele Triumph, inclusiv viitorul Street Triple R, se pot comanda la Motoboom. Prețul acestuia urmează a fi comunicat la scurt timp după momentul lansării.