Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Street Triple R, disponibil pentru ride-test la Motoboom
29 Mai

Noul Triumph Street Triple R, disponibil pentru ride-test la Motoboom

Publicat de: Motoboom

MOTOBOOM oferă pentru test motocicliștilor pasionați ai brandului britanic, un model deosebit, care – pe lângă aspectul exploziv – este echipat cu cele mai noi tehnologii din domeniul moto. Este vorba despre Street Triple R ce și-a schimbat radical comportamentul după o varietate de modificări inspirate, aduse motorului, cadrului, sistemelor electronice și confortului.

 

 

Noul Street Triple R a devenit un naked cu mai multă atitudine, ce poartă mai departe moștenirea carismatică a constructorului britanic. Ducând performanța, specificațiile și designul la un nivel cu totul superior, Street Triple R livrează putere și performanță într-o combinație perfectă, focusată pe cucerirea definitivă a străzii.

 

Modelul Street Triple R beneficiaza de acelasi motor de 765 cmc ca si Street Triple S, dar care dezvoltă 116 CP la 12.000 RPM și un cuplu de 77 Nm la turații de 9.400 RPM. De asemenea, versiunea R vine echipată cu sistem de frânare Brembo, sistem de suspensii complet reglabile Showa, ABS, accelerație Ryde-by-Wire, contol al tracțiunii, ambreiaj Slip-Assist, bord multifuncțional cu display LCD color de 5 inch, Riding Modes cu patru nivele de setări și far de zi cu tehnologie DRL (Daytime Running Lights).

 

Dacă sunteți interesați să testați acest model, nu ezitați să ne contactați la telefon 0258 734 988 sau să ne trimiteți un mail pe adresa noastră: contact@motoboom.ro