Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Street Scrambler
08 Nov

Noul Triumph Street Scrambler

Publicat de: Motoboom

Astazi in cadrul celui mai mare salon moto al acestei toamne, EICMA Milano, constructorul britanic a prezentata noua motocicleta Triumph Street Scrambler.


Noua motocicleta este echipata standard cu o multime de accesorii si functii care sporesc confortul pasagerilor, oferind o pozitie de condus relaxanta si o manevrabilitate excelenta.


Aceasta este construita pe sasiul vechiului Scrambler si este echipata cu un motor cu doi cilindri in paralel de 900 cmc, racit cu lichid, asemanator cu cel de pe Street Twin.


Tot in privinta echiparii noul Street Scrambler beneficiaza de acceleratie ride-by-wire, sistem ABS, ambreiaj Assist & Slipper si functia de control a tractiunii TTC (Triumph Traction Control).


Sistemul de suspensii al noului model a fost imbunatatait, pe fata, cu o furca Kayaba de 41 mm reglabila, cu o cursa de 120 mm, iar pe spate cu doua mono-amortizoare Kayaba reglabile, cu o cursa a suspensiei de 120 mm.


Sistemul de franare este asigurat de Nissin, pe fata, de un disc cu diametrul de 310 mm, iar pe spate de un disc cu diametrul de 255 mm, ambele actionate de etriere cu doua pistonase.


Rezervorul are o capacitate de 12 litri iar inaltimea seii este de 792mm.


Noul model are saua pasagerului detasabila, un bord multi-functional cu afisaj digital LCD si analog, sistem de lumini cu tehnologie LED, port USB pentru incarcarea diferitelor dispozitive mobile si faruri DRL (Daytime Running Lights).


Constructorul britanic pune la dispozitia clientilor peste 150 de accesorii optionale, printre care si un sistem de evacuare Vance & Hines, pentru a putea crea o motocicleta unica.