Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Speed Twin 2019 e disponibil pentru ride-test la MotoBoom
23 Apr

Triumph Speed Twin 2019 e disponibil pentru ride-test la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Noul Triumph Speed Twin a sosit la MotoBoom, e în curs de înmatriculare și va fi disponibil pentru ride-test la Sebeș începând cu data de 8 mai. Pentru detalii și programări puteți suna la 0258 734 988.


Speed Twin e un model retro-modern, care preia sportivitatea de la Thruxton și o îmbină cu confortul și designul de la Street Twin. Cei de la Triumph spun că acest model are “cea mai bună manevrabilitate din această clasă” și “cele mai bune finisaje”. Cu un ride-test te poți convinge singur dacă au dreptate.


Sufletul acestui model este motorul de 1200 cmc ce dezvolta 97 de cai putere la 6.750 rpm, preluat de pe Thruxton si modificat. Șaua e confortabilă, scărițele sunt mai jos și mai avansate decât la Thruxton, iar ghidonul lat e similar celui de pe Speed Triple. Inginerii britanici au reușit și performanța de a face Speed Twin cu 10 kg mai ușor decât Thruxton, iar acest lucru se traduce printr-o agilitate deosebită. Cadrul și suspensiile au fost setate optim pentru o folosință stradală.


În 1938 Triumph introducea pentru prima dată motorul cu doi cilindri în paralel, o configurație care avea să devină legendară. Acel model se numea Speed Twin, la fel ca și cel relansat în 2019. Printr-un ride-test ai cum posibilitatea să înțelegi ce înseamnă peste opt decenii de evoluție: pilotaj dinamic, echilibru perfect între performanță și stil fără vârstă, sisteme electronice care ajută pilotul, sporesc distracția și siguranța.