Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Scrambler 1200 XE ia startul la raliul Mexican 1000
24 Apr

Noul Triumph Scrambler 1200 XE ia startul la raliul Mexican 1000

Publicat de: Motoboom


Raliul Norra Mexican 1000 este un concurs off-road ce se desfășoară pe o distanță de peste 1600km în deșertul mexican din peninsula Baja, piloții confruntându-se cu un traseu plin de pietre, nisipuri sau praf de la camioanele de 1000 de cai putere care participă la concurs. E una din cele mai dificile curse de anduranță, prima ediție a avut loc în 1967, iar anul acesta Ernie Vigil va concura acolo cu noul Triumph Scrambler 1200 XE.


Vigil - pilot de uzină Triumph – a mai participat la acest eveniment și cu Tiger 800. “După nouă luni de pregătiri și 9000 km în șa cu noul Scrambler, sunt emoționat că intrăm în faza finală a antrenamentelor și că vom lua startul la cea mai provocatoare cursă. Sunt foarte nerăbdător să pun Scramblerul la treabă, motocicleta se comportă uluitor”, spune pilotul.


Scramblerul 1200 XE care va fi pilotat de Ernie e foarte aproape de versiunea standard, i-a fost adăugată o șa specială, lumini și pneuri cu profil pentru nisip. Are și o combinație de culori individualizată, negru cu inscripții albe.


“Cursa din deșertul Baja a jucat un rol foarte important în istoria modelelor scrambler, ne-a inspirat în crearea noilor motociclete și abia așteptăm să vedem noul Scrambler 1200 în acțiune aici”, spune Paul Stroud, Chief Commercial Officer la Triumph.

 

Sursa: UltimateMotorcycling