Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Scrambler 1200, caracteristici și date tehnice
29 Oct

Noul Triumph Scrambler 1200, caracteristici și date tehnice

Publicat de: Motoboom

Cel mai mare scrambler de pe piață are un motor de 1200cmc ce scoate 90 de cai putere, un cuplu maxim de 110Nm la 3.950rpm, e dotat cu suspensii rafinate și un cadru dezvoltat special pentru acest model. Bogat în sisteme electronice care fac munca pilotului mai ușoară și mai distractivă, acesta se va găsi în două versiuni: XC (mai bun pe asfalt) și XE (orientat spre off-road).


Furca inversată Showa cu jambe aurii de 45mm e complet reglabilă, la fel este și monoamortizorul central de la Öhlins. Pe varianta XC furca și amortizorul au cursă de 200mm, iar pe XE aceasta e de 250mm – cu mențiunea că pe XE și bascula din aluminiu este puțin mai lungă. Jantele spițate sunt echipate pe față cu două discuri și etriere radiale Brembo M50.


Sistemele electronice evoluate sunt prezente: XC vine cu cinci moduri de pilotaj (Road, Rain, Off-Road, Sport, Rider) care ajustează răspunsul accelerației în funcție de suprafața de rulare, XE are în plus și modul Off-Road Pro. De asemenea, sistemul de control al tracțiunii este selectabil pe cinci trepte de intervenție, ABS-ul e pe trei niveluri. La XE, unitatea centrală de măsurare a inerției e înzestrată cu ABS și sistem al tracțiunii pentru viraje.


Ambele versiuni au far cu LED, pornire fără cheie cu telecomandă, bord cu ecran color TFT, pilot automat, priză USB pentru a încărca telefonul, manșoane încălzite (de serie pe XE și opționale pe XC). Ca întotdeauna, gama accesoriilor originale Triumph este foarte bogată, existând chiar și un kit opțional cu modul Bluetooth prin care se controlează de pe ghidon camera GoPro, se poate asculta muzică în caști sau se poate vorbi la telefon.


Triumph Scrambler 1200 XC și XE se pot comanda la MotoBoom la prețuri ce urmează a fi comunicate.