Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Bonneville Bobber
20 Oct

Noul Triumph Bonneville Bobber

Publicat de: Motoboom

 

Constructorul britanic Triumph a prezentat una din cele mai interesante motociclete ale acestei toamne. Noul model Bonneville Bobber este o motocicleta custom avand la baza clasicul T120, cu un aspect brutal si cu principii de stil minimaliste, pastrand un stil autentic.

 

Noua motocicleta este echipata cu un nou sasiu si o noua suspensie. Saua este reglabila, iar toate componentele electronice sunt ascunse in interior pentru a pastra aspectul de Bobber. De asemenea acest model dispune de numeroase accesorii si piese premium, rezultand o motocicleta cu adevarat speciala si dorita de catre toti pasionatii stilului Bobber.

 

Triumph Bonneville Bobber beneficiaza de un motor V-Twin HT(High Torque) de 1200 cmc, racit cu lichid, ambreaj Slip-Assist, sistem de evacuare cu doua esapamente, acceleratie Ride-by-Wire, sistem de lumini cu tehnologie LED, immobiliser, control al tractiunii imbunatatit si doua moduri de condus pentru un consum redus de combustibil.

 

Constructorul britanic pune la dispozitia clientilor peste 150 de accesorii optionale pentru a putea crea o motocicleta unica.