Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Bonneville 2017
28 Iul

Noul Triumph Bonneville 2017

Publicat de: Motoboom

In ultima perioada au aparut pe internet mai multe fotografii spion cu noile versiuni ale celebrei motociclete Triumph Bonneville, iar astazi putem adauga inca una pe lista. Daca pana acum am vazut la teste versiunile cafe-racer si bobber ale modelului Bonneville, jurnalistii britanici de la Visordown au surprins la teste si versiunea de baza a acestei motociclete clasice.


Spre deosebire de modelele cafe-racer si bobber, versiunea de baza Bonneville are un radiator mai mic, ceea ce s-ar putea traduce printr-o capacitate mai mica a motorului de 1100cc, care ar putea echipa cele doua versiuni amintite mai sus. Alte deosebiri fata de primele doua modele, surprinse la teste la inceputul acestui an, se refera la sistemul de franare, varianta de baza avand doar un singur disc de frana pe fata, in timp ce versiunile cafe-racer si bobber sunt prevazute cu doua discuri de frana pe fata.


Prezenta radiatorului ne confirma faptul ca noile motoare care vor echipa gama Triumph Bonneville vor fi racite, cel putin partial, cu lichid. Va reamintim ca actualul model Bonneville este propulsat de un motor cu o capacitate de 865cc, racit cu aer. Cei de la Triumph au fost, practic, nevoiti sa modifice acest motor pentru a respecta noile reglementari ale Comisiei Europene care prevad ca fiecare model nou de motocicleta sa respecte normele de poluare EURO 4, incepand cu 2016, in timp ce modelele existente vor fi supuse acestei reguli incepand cu anul 2017.


In ceea ce priveste design-ul noului Bonneville, acesta are tot mai putine elemente retro-clasice. Jantele din aluminiu, sistemul de evacuare, aparatorile de noroi si carenajele au un design orientat mai mult spre modern, lipsind elementele clasice care au facut celebra aceasta motocicleta in toata lumea. Se pare ca noile versiuni Triumph Bonneville isi vor face aparitia abia din 2017, avand in vedere ca britanicii au listat deja pe site-ul de prezentare modelele actuale pentru gama Triumph Bonneville 2016.