Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Bonneville 1100 si David Beckham, vedetele filmului Belstaff - Outlaws
22 Sep

Noul Triumph Bonneville 1100 si David Beckham, vedetele filmului Belstaff - Outlaws

Publicat de: Motoboom

Celebra companie producatoare de haine si echipamente, Belstaff, duce marketing-ul la un alt nivel. Pentru a-si promova brandul si produsele, britanicii au lansat un scurt metraj de aproximativ 15 minute, in care vedeta principala este celebrul fotbalist, David Beckham. Filmul, denumit Outlaws, este regizat de catre Geremy Jasper, iar printre actori ii mai putem aminti pe Harvey Keitel, Cathy Moriarty si Katherine Waterston.


O alta vedeta a acestui scurt metraj este si noua motocicleta Triumph Bonneville 1100, pe care o piloteaza David Beckham in acest film. Desi a fost surprinsa in aceasta vara pe soselele din Spania la teste, pentru noua versiune a celebrului Bonneville este prima aparitie oficiala in fata camerelor. Aceasta urmeaza sa fie prezentata oficial in cadrul celui mai important salon moto al acestei toamne, EICMA Milano 2015.


Este de asteptat ca cei de la Triumph sa reinnoieasca pentru 2016 toata gama de motociclete clasice, acestea fiind echipate cu un motor complet nou si mai puternic. Cu doi cilindri in paralel si o capacitate cilindrica in jurul valorii de 1100cc, noul motor racit cu lichid poate dezvolta o putere de aproximativ 100cp. Progresul este evident fata de versiunea actuala a modelului Bonneville, care dispune de un motor racit cu aer, cu o capacitate de 865cc ce poate dezvolta doar 69cp.


Se pare ca anul 2016 va fi unul foarte important pentru Triumph, fiind anuntate deja cateva versiuni noi ale celor mai populare modele din gama britanicilor: Bonneville, Speed Triple sau Tiger Explorer. Vom vedea ce alte surprize ne mai pregatesc cei de la Triumph la EICMA Milano 2015. Mai jos puteti vedea scurt metrajul complet Outlaws, lansat de catre britanicii de la Belstaff, cu David Beckham si Triumph Bonneville 1100 in rolurile principale: