Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul scuter Yamaha NMAX 2015
28 Ian

Noul scuter Yamaha NMAX 2015

Publicat de: Motoboom

Japonezii de la Yamaha au prezentat un nou scuter pentru 2015, denumit Yamaha NMAX. Acesta va fi produs in Indonezia si va fi disponibil initial pe pietele din Asia, urmand ca apoi sa ajunga si pe celelalte piete ale lumii. Conform planurilor de marketing ale constructorului, noul scuter va fi produs in primul an intr-un numar de 12.000 unitati.


Scuterul Yamaha NMAX este propulsat de un motor mono-cilindric, racit cu lichid. Acesta are o capacitate cilindrica de 155 cmc, fiind construit dupa conceptul Yamaha Blue Core. Potrivit constructorului, acest tip de motor este mult mai eficient decat motoarele standard.


Motoarele Yamaha Blue Core, montate pentru prima data pe scuterul Mio 125 si pe motocicleta FZ-S, functioneaza pe baza unei tehnologii care isi propune sa puna in echilibru performanta oferita si consumul de combustibil, functionand dupa principiul „Every Drop for Every Moment” (Fiecare picatura pentru fiecare moment). Acestea utilizeaza tehnologia Variable Valve Actuation, fiind proiectate pentru a optimiza arderea, reducand in acelasi timp pierderile de energie.


In ceea ce priveste aspectul vizual, Yamaha NMAX este asemanator cu celelalte modele din gama maxi-scuterelor MAX, Yamaha TMAX de 530cc sau XMAX de 400cc, 250cc si 125cc. Noul scuter mai beneficiaza de un cadru rigid si usor, in timp ce dimensiunea rotilor este de 13 inch. Yamaha NMAX 155 este primul scuter de pe piata asiatica echipat cu sistem ABS.