Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Quad Yamaha YFM90 Raptor
04 Dec

Noul Quad Yamaha YFM90 Raptor

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Yamaha a lansat pe piata un nou model de atv/quad destinat tinerilor piloti care vor sa-si inceapa aventura in off-road. Yamaha YFM90 Raptor completeaza gama de quad-uri sportive Yamaha Raptor care mai include modelele Yamaha YFZ450R si Yamaha YFM700R Raptor. Noul quad este special proiectat pentru copiii cu varsta minima de 10 ani, putand fi utilizat si de catre adulti.


Yamaha Raptor 90 mosteneste principalele trasaturi specifice gamei Yamaha Raptor, insa este adaptat pentru a putea fi condus  cat mai usor de catre tinerii piloti, care se pot alatura, astfel, parintilor in iesirile din weekend cu ATV-urile. Acesta este propulsat de un motor in patru timpi, racit cu aer, cu o capacitate de 89,9cc ce ofera performante excelente la turatii medii si joase, fiind foarte usor de intretinut.


Noul ATV pentru copii Yamaha beneficiaza de calitatea si fiabilitatea specifica vehiculelor Yamaha, celebre in intreaga lume pentru durabilitatea acestora. Cutia de viteze este una automata CVT iar performantele si design-ul sportiv al a
cestui quad nu afecteaza confortul oferit riderilor.


Alte trasaturi specifice noului Yamaha YFM90 Raptor sunt: pornire electrica, cutie de viteze complet automata, transmisie finala pe lant, frana de parcare, limitator pentru acceleratie, frana hidraulica pe disc, anvelope pe 18 inch, suspensie independenta pe fata, jante negre din aliaj, etc. Acest quad este disponibil pentru 2016 in celebrele culori albastru/alb (Racing Blue).