Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Polaris RZR XP TURBO S – cel mai capabil side-by-side
21 Mar

Noul Polaris RZR XP TURBO S – cel mai capabil side-by-side

Publicat de: Motoboom

Cei de la Polaris au lansat în această lună noul vehicul side-by-side RZR XP TURBO S. Mai mare, mai rezistent, acest monstru pentru off-road a fost reconceput de la cele mai mici detalii. Conform comunicatului pentru presă, a rezultat nu numai cel mai capabil RZR din toate timpurile, ci și cel mai bun vehicul off-road din această categorie.


SSV RZR XP Turbo S e dotat cu suspensiile active DYNAMIX care “citesc” denivelările și starea suprafeței de rulare și acționează în consecință, permanent. Cockpitul are un alt design, astfel încât pilotul ssv-ului să aibă o vizibilitate sporită. “Ne-am pus în minte să creăm cel mai capabil și cel mai agresiv side-by-side de pe piață și – fără niciun dubiu – am realizat asta cu SSV-ul RZR XP Turbo S”, a declarat Chriss Musso, președintele Off-Road Vehicles, Polaris. “Am impus noi standarde și  - ceea ce este cel mai important – chiar și cei mai prudenți piloți vor ataca orice fel de teren cu încredere sporită”.


Cadrul a fost ranforsat cu axe mai mari și mai rezistente, rezultând astfel o structură de trei ori mai rezistentă la impact. Regândirea șasiului a făcut posibilă montarea – pentru prima dată pe un vehicul side-by-side – a pneurilor cu dimensiunea de 32 inchi. Nu numai că aceste roți sunt mai mari, dar sunt și mai rezistente la pene, iar cu o gardă la sol de 16 inchi – de asemenea, cea mai înaltă din categorie - RZR XP Turbo S e eficient și agil pe orice fel de teren.


Acest gen de vehicul e echipat de obicei cu suspensii ce au o cursă de 19 sau 21 de inchi. SSV RZR XP Turbo S plusează și are o cursă utilizabilă de 25 de inchi, iar suspensiile inteligente DYNAMIX optimizează răspunsul pentru confort la viteze mici sau pentru performanțe la viteze mari.


Locurile pilotului și al pasagerului sunt gândite pentru a te bucura de performanța acestei mașinării SSV off-road cu 168 de cai putere: centuri de siguranță cu prindere în patru puncte, volan de la Sparco cu servodirecție asistată electronic în funcție de viteză sau bord cu display tactil de șapte inchi prin care se accesează interfața Ride Command. Luminile cu LED, grila de protecție a cockpitului și acoperișul din aluminiu sunt echipamente standard.


Vehiculul off-road Polaris RZR XP TURBO S se poate comanda la Motoboom în culorile Indy Red și Polaris Blue la un preț ce urmează a fi comunicat.