Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Polaris Ranger pentru juniori
15 Mar

Noul Polaris Ranger pentru juniori

Publicat de: Motoboom

Anul acesta, cei de la Polaris au introdus un nou model în familia vehiculelor side-by-side Ranger. În gama superioară există UTV-urile propulsate cu motorul de 1000cmc, pentru 2 persoane, 3 persoane sau Crew (4-6 persoane), în timp ce începătorii au acum noul SSV Ranger 150. Nu e o noutate atenția pe care producătorul o acordă tinerilor ce vor să se distreze în off-road, chiar dacă vehiculele destinate lor se găseau în categoriile ATVOutlaw 70, Outlaw 110 sau Sportsman 110 – sau Quad (Phoenix 200).


Clasa UTV-urilor pentru tineri de la Polaris a început cu RZR170, apoi a fost lansat și Ace 150 (cu un singur loc). Lor li se alătură din 2018 Ranger 150, un SSV destinat copiilor care au cel puțin 10 ani. Ca și RZR 170 sau Ace 150, Ranger 150 are transmisie prin lanț numai pentru roțile posterioare, e dotat cu motorul de 150cmc în patru timpi cu injecție și răcit cu aer, transmisia automată CVT are treptele înainte, neutral și marșarier.


Din punct de vedere al dimensiunilor, SSV pentru copii Ranger 150 se aseamănă foarte mult cu RZR170, ambele având o lățime de 48 inchi și un ampatament de 65 inchi. Polaris Ranger 150, cu cele 305kg ale sale, este mai greu decât RZR170 (241kg). Și suspensiile sunt identice, cursa fiind de 5 inchi.


Pentru Ranger 150, cei de la Polaris au introdus un nou sistem prin care părinții pot controla ceea ce fac juniorii atunci când îl conduc. Este vorba de Youth Ride Command, un sistem conectat la smartphone printr-o aplicație intuitivă. Părinții, după ce introduc o parolă, stabilesc cine poate conduce vehiculul, în ce perioadă, dar și viteza maximă.


Polaris a conceput un cockpit reglabil, cu scaun și volan ajustabile, astfel încât să fie confortabil pentru piloții de înălțimi diferite. Nu a fost neglijată nici capacitatea de încărcare, Ranger 150 putând transporta pe portbagaj 22kg. Alte accesorii, precum acoperișul, parbrizul sau aripile pentru noroi sunt deja disponibile în catalogul Polaris.


SSV-ul pentru copii Polaris Ranger 150 poate fi comandat la MotoBoom la un preț ce urmează a fi comunicat.