Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul motor turbo Suzuki XE7
03 Nov

Noul motor turbo Suzuki XE7

Publicat de: Motoboom

Cei de la Suzuki au expus in cadrul salonului Tokyo Motor Show un nou tip de motor supra-alimentat, insa fara sa dezvaluie specificatiile tehnice ale acestuia. Se pare ca acest motor va echipa modelul Suzuki Recursion, prezentat acum doi ani in cadrul aceluiasi salon, insa doar ca si un concept. De atunci si pana in prezent au aparut o multime de zvonuri conform carora conceptul Recursion va intra in productie, insa nimic oficial din partea constructorului.


Totusi, japonezii de la Suzuki au dezvaluit numele noului motor precum si configuratia acestuia. Denumit XE7, motorul turbo va avea doi cilindri si patru valve. Constructorul a confirmat si faptul ca acesta este supra-alimentat si va dispune de intercooler integrat. Japonezii nu au publicat capacitatea cilindrica a acestui motor, insa specialistii anticipeaza o capacitate in jurul valorii de 600cc.


Noul motor Suzuki XE7 difera putin de cel al conceptului Recursion, prezentat acum doi ani, iar constructorul nu a confirmat faptul ca acesta va echipa modelul Recursion. Astfel, este posibil sa vedem anul viitor o noua motocicleta turbo propulsata de motorul XE7 sau poate va fi vorba chiar de motocicleta Suzuki Recursion. Ramane de vazut ce surprize ne mai pregatesc cei de la Suzuki, care au afirmat ca motorul XE7, expus la Tokyo, este pregatit pentru productie.