Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul KTM 390 Adventure va debuta la sfarsitul anului 2018
21 Iun

Noul KTM 390 Adventure va debuta la sfarsitul anului 2018

Publicat de: Motoboom

KTM 390 Adventure, una dintre motocicletele mult asteptate de fanii acestei categorii, este in sfarsit pregatita sa debuteze la sfarsitul anului 2018. Construita pe platforma modelului KTM 390 Duke care la randul lui, se inspira de la KTM RC390, noua motocicleta, niseaza segmentul adventure-touring de clasa mica.

Asta inseamna ca, la baza modelului KTM 390 ADV ar trebui sa avem un motor monocilindric de 373cc care va ajunge sa livreze in jurul a 43 cp. Asteptarile fanilor au fost confirmate, avand in vedere ca inca din anii trecuti, pozele-spion facute acestui model, aratau ca va fi vorba despre o motocicleta a carei curse lungi o va plasa cu preponderenta in zona de off-road. 

“Suntem foarte bucurosi ca lunga noastra asteptare pentru a intra in segmentul dual-sport premium a luat sfarsit, o data cu lansarea acestei noi motociclete, KTM 390 Adventure” a declarat seful KTM India, Amit Nandi, pentru mai multe publicatii locale.

Intrand in directa concurenta cu modele precum G310GS de la BMW, care de asemenea este construit in India (de catre TVS), KTM 390 Adventure, va debuta initial pe pietele in curs de dezvoltare precum cele din India, China si regiunea de Sud-Est a Asiei.

Cu toate acestea, ne putem astepta ca acest model sa fie disponibil cat mai curand si in Europa si foarte posibil si in SUA, cu mentiunea ca pentru piata americana, modelele de clasa mica nu sunt o prioritate asa cum este de exemplu, potentul KTM 790 Duke.

Asa cum ne-au obisnuit de 5 ani incoace, KTM va lansa acest model la unul dintre saloanele expozitionale de la INTERMOT sau EICMA, undeva pe la finele lui 2018.

Sursa: Times of India