Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Ducati Monster 1200 R
09 Sep

Noul Ducati Monster 1200 R

Publicat de: Motoboom

Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, cei mai importanti constructori din industria moto isi prezinta in aceasta perioada cele mai importante noutati pentru gama de motociclete 2016. Astfel, italienii de la Ducati pregatesc lansarea oficiala o noului Ducati Monster 1200 R, despre care constructorul sustine ca este cea mai puternica motocicleta naked construita de Ducati.


Cei de la Ducati au emis astazi un comunicat de presa, conform caruia, versiunea R a celebrului model Monster 1200 va beneficia de un motor mai puternic, un sasiu mai sportiv si de un design mai avansat. Tot in acel comunicat a fost inclusa si imaginea teaser a noului super-naked Ducati, pe care o puteti vedea mai sus.


Marea lansare este programata pe data de 14 septembrie in cadrul evenimentului Volkswagen Group Night din Frankfurt, Germania, urmand ca prezentarea in fata jurnalistilor pe pista de concurs sa aiba loc pe 29 septembrie. Noua motocicleta Ducati va dezvolta o putere de peste 155 cp, cat avea modelul Streetfighter 1098, cel mai puternic naked al italienilor pana in prezent.


Unele zvonuri sustin ca Ducati Monster 1200 R 2016 ar putea fi propulsata de un motor asemanator cu Testastretta DVT, care echipeaza modelul Multistrada 1200 si care dezvolta 160 cp. Cel mai probabil, noul naked va fi echipat si cu celebrul sistem electronic de suspensii semi-active, dezvoltat de cei de la Ducati.


Vom reveni cu specificatiile tehnice complete dupa prezentarea oficiala a noului Ducati Monster 1200 R.