Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul concept Honda Neowing
01 Oct

Noul concept Honda Neowing

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez Honda a anunta ca va prezenta luna viitoare, in cadrul salonului moto de la Tokyo, un nou concept de motocicleta pe trei roti. Este vorba despre modelul Honda Neowing, o motocicleta cu un design foarte agresiv si cu doua roti pe fata. Totusi, este greu de crezut ca acest concept va intra in productie in forma actuala.


Nu este pentru prima data cand un constructor important din domeniu propune un astfel de proiect, dupa ce rivalii de la Yamaha au prezentat anul trecut conceptul Yamaha 03GEN iar cei de la Kawasaki au venit cu proiectul Kawasaki J Concept. Ramane de vazut daca aceste vehicule futuriste chiar vor intra pe productia de serie in viitorul apropiat.


In ceea ce priveste segmentul scuterelor cu trei roti, avem deja pe piata celebrele modele Yamaha Tricity si Piaggio MP3 care incep sa atraga tot mai multi fani si nu este exclus sa apara cat de curand si primele motociclete cu 3 roti (una pe spate si doua pe fata).


Japonezii de la Honda propun pentru conceptul Neowing un motor hibrid gaz/electric cu patru pistoane si o transmisie semi-automata. Acestia nu au specificat inca ce tractiune va avea noul vehicul, daca aceasta va fi pe rotile fata, pe roata spate sau va avea o tractiune integrala. Vom vedea zilele viitoare specificatiile acestui concept, cand va avea loc prezentarea oficiala in cadrul Tokyo Motor Show 2015.