Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul CF Moto Z10 e gata să intre în producția de serie
16 Mai

Noul CF Moto Z10 e gata să intre în producția de serie

Publicat de: Motoboom

Noul CF Moto Z10 e gata să intre în producția de serie. Noul side-by-side de la CF Moto este zvelt, rapid și inovator.


Zvelt, rapid și inovator, așa se dorește a fi noul side-by-side creat de cei de la CF Moto. Prezentat anul trecut sub formă de prototip, SSV-ul Z10 se îndreaptă cu pași rapizi spre producția de serie.


Motorul alimentat cu injecție este cu doi cilindri amplasați în V, are 963 cmc și patru supape pe cilindru. Zvonurile spun că propulsorul se testează cu un turbocompresor pentru a aduce puterea într-o zonă unde să rivalizeze cu SSV-ul Polaris RZR Turbo, care se mândrește cu 168 de cai dintr-un motor cu cilindreea asemănătoare. Deocamdată, nu se știe dacă turbocompresorul va fi pe Z10 echipare standard sau va fi disponibil ca echipament opțional.


Suspensiile pe toate roțile sunt independente și au o cursă mai mare decât a oricărui UTV produs de CF Moto până acum. Inedite sunt șasiul și cadrul de protecție, care se integrează și fac corp comun cu întreaga structură. La partea de design și-a adus contribuția firma austriacă Kiska, așa că nu trebuie să mire prea mult aspectul futuristic al lui Z10.


Side-by-side-ul Z10 arată că cei de la CF Moto doresc să se implice serios în clasa UTV-urilor performante, unde vor concura cu Polaris RZR, Yamaha YXZ sau Can-Am Maverick X3, iar noua creație are toate atuurile pentru a atrage atenția clienților acestei categorii. Rămâne să vedem data de la care acesta va fi pus în vânzare și – poate cel mai important detaliu – prețul.