Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul CanAm Maverick X3 X mr Turbo R: terapie cu nămol
11 Dec

Noul CanAm Maverick X3 X mr Turbo R: terapie cu nămol

Publicat de: Motoboom

Noul CanAm Maverick X3 X mr Turbo R: un SSV  CANAM pentru terapie cu nămol

A plouat torențial în ultima perioadă? Atunci e timpul pentru puțină distracție! Familia vehiculelor side-by-side de la Can-AM tocmai s-a mărit cu două noi exemplare. Este vorba de SSV Can-Am Maverick X3 X mr Turbo R (ce are o lățime de 182,9cm) și de SSV Maverick X3 X mr Turbo (lățime de 162,5cm), create cu scopul de a cuceri orice teren off-road acoperit cu nămol, indiferent dacă pilotul este unul profesionist sau un entuziasmat ce dorește să se recreeze la bordul unui UTV CANAM BRP.

 

Cele două vehicule SSV off-road nu sunt diferențiate numai de litera R de la finalul numelui sau de lățime, ci și de puterea motorului. SSV Maverick X3 X mr Turbo R are 172 de cai putere și Maverick X3 X mr Turbo 120 de cai (SSV cu turbocompresor, dar nu are intercooler), ambele fiind nerăbdătoare să intre pe teren alunecos sau în gropile off-road cu noroi. Sunt SSV dotate cu diferențialul Smart-Lok, marcă înregistrată a celor de la BRP Can-Am, eficienta transmisie automată CVT ce accelerează prompt fără să crească și turația motorului, suspensii premium de la FOX, sau snorkel performant ce duce aer la motor chiar dacă vehiculul SSV este în cel mai mare nămol.

 

Inginerii de la Bombardier Can-Am au avut în vedere nu numai manevrabilitatea seriei Maverick X3 X mr, ci și confortul pilotului SSV și al pasagerului. Prin aspect, garda la sol ridicată, felul în care transmit puterea la roți, control și siguranță, aceste vehicule side-by-side păstrează ADN-ul ce a consacrat numele de Maverick.  Maverick X3 X mr Turbo R și Maverick X3 X mr Turbo sunt primele vehicule destinate off-road-ului si nămolului care au motoare SSV turbo (tricilindrul Rotax ACE de 900cmc), fiind și cele mai puternice din această clasă.