Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul ATV Can-Am Renegade X mr 1000R 2016
22 Sep

Noul ATV Can-Am Renegade X mr 1000R 2016

Publicat de: Motoboom

Odata cu lansarea oficiala a noilor UTV-uri utilitare Can-Am Defender, constructorul canadian a prezentat si noul ATV Can-Am Renegade X mr 1000R, un vehicul care stabileste noi standarde in industria powersports. Potrivit celor de la BRP, noul Renegade X mr este cel mai puternic si mai performant ATV de pe piata, dezvoltat special pentru noroi.


Astfel, gama de vehicule pentru noroi Can-Am X mr, care mai cuprinde modelele Outlander L 570 X mr, Outlander 650 X mr, Outlander 850 X mr, Outlander 1000R X mr si Maverick 1000R X mr, este completata cu un nou membru: Can-Am Renegade 1000R X mr. Acesta este propulsat de noul motor Rotax 1000R cu o capacitate de 976cc, ce dezvolta o putere impresionanta de 89 cp.


La fel ca si in cazul fratiorilor sai, noul ATV Can-Am Renegade X mr dispune de o serie de dotari speciale pentru noroi, care ii permite sa iasa din cele mai dificile situatii: transmisie automata CVT cu Extra Low L-gear, snorkel, amortizoare reglabile FOX Performance Series 1.5 Podium RC2, anvelope Gorilla Axle Silverback pe 30 inch, jante Beadlock din aliaj pe 14 inch cu inele de ranforsare, troliu Warn 3000 (1.361 kg), protectii suplimentare pentru noroi, directie asistata electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), bari protectie fata/spate heavy-duty, scut protectie din aluminiu, radiator repozitionat, etc.


Prin lansarea acestui ATV, cei de la Can-Am pun la dispozitia clientilor si pasionatilor acestui segment de piata cel mai performant ATV pentru noroi. Noul Can-Am Renegade X mr 1000R este o combinatie foarte reusita intre trasaturile sportive alte gamei Renegade si pachetul pentru noroi X mr dezvoltat de Can-Am. Mai jos puteti vedea clipul de prezentare a noului ATV, precum si a gamei complete pentru noroi, Can-Am X mr 2016: