Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul ATV Can-Am Outlander MAX 1000 6X6
05 Mai

Noul ATV Can-Am Outlander MAX 1000 6X6

Publicat de: Motoboom

Conform unei publicatii americane de profil, canadienii de la BRP pregatesc un ATV nou pentru anul viitor. Este vorba despre versiunea cu doua locuri a actualului model Outlander 1000 6x6 XT, care si-a castigat deja o multime de fani in intreaga lume.


Nu se stiu prea multe detalii despre acesta deoarece constructorul nu a confirmat inca aceasta informatie, insa noul ATV Can-Am se afla pe lista trimisa la Agentia de Protectie a Mediului din Canada (CARB) pentru a primi aprobarea in ceea ce priveste emisiile de gaze.


Actualul model Can-Am Outlander 1000 6x6 XT reprezinta „calul de povara” din gama Outlander, daca putem sa-i zicem asa. Acesta poate transporta o greutate de pana la 320 de kg in partea din spate, plus inca 45 de kg pe portbagajul fata a ATV-ului si poate tracta pana la 750 de kg.


Noua versiune pentru doua persoane, Can-Am Outlander MAX 1000 6x6, va fi cu siguranta foarte apreciata de fanii acestui ATV deoarece cea de-a doua persoana poate oferi un ajutor imens in descarcarea si incarcarea a aproximativ o tona de marfa, cat poate tracta si transporta ATV-ul.


Singurul ATV de pe piata cu o capacitate pentru doua persoane si cu bena spate pentru marfa este in prezent modelul rivalilor de la Polaris, Sportsman X2 570. Insa, la acest model, daca se foloseste scaunul pentru cea de-a doua persoana, spatiul pentru marfa se miceste considerabil. Bineinteles ca Polaris Sportsman X2 570 nu se poate compara cu Outlander 1000 6x6, acesta din urma dezvoltand 82 cp in comparatie cu cei 44 cp si o capacitate de incarcare de doar 180 kg, cat poate oferi modelul celor de la Polaris.


Ramane de vazut ce alte noutati ne pregateste, pentru 2016, cel mai mare producator de vehicule powersports din lume, BRP (Bombardier Recreational Products & Vehicles).