Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noua placa Jobe Omnia
23 Dec

Noua placa Jobe Omnia

Publicat de: Motoboom

Compania Jobe Sports a lansat pe piata un nou produs destinat sporturilor nautice de orice fel. Este vorba despre noua placa revolutionara all-in-one, denumita Omnia. Placa Jobe Omnia reprezinta un concept nou pentru domeniul water sports, fiind ideala pentru practicarea mai multor sporturi nautice.


Daca nu aveti suficient spatiu in barca pentru a lua cu dumneavoastra o placa pentru surfing, schiuri nautice, placa wakeboard, etc., noua placa Omnia all-in-one este alegerea perfecta, aceasta fiind potrivita pentru toate tipurile de sporturi nautice: surfing, wakeboarding, ski nautic, kneeboarding sau pur si simplu o plimbare pe apa.


Placa Jobe Omnia este confectionata dintr-o spuma speciala PU, acoperita cu un strat din fibra de sticla, fiind foarte rezistenta. Este recomandata pentru orice practicant de sporturi nautice, atat pentru amatori si incepatori cat si pentru profesionisti. Placa Omnia este prevazuta cu manere pentru tinere si suporturi speciale pentru picioare, putand fi trasa pe apa.


In clipul de prezentare a noii placi Omnia, de mai jos, puteti vedea o parte din multitudinea de moduri in care aceasta poate fi folosita, modul de utilizare al placii depinzand doar de imaginatia dumneavoastra.


Pentru a va pregati din timp pentru sezonul cald, va puteti comanda deja la Motoboom noua placa Jobe Omnia. Adaugati sarea si piperul vacantelor dumneavoastre de vara, alegand placa Omnia.


Compania Jobe Sports International este cel mai mare producator la nivel mondial de accesorii, echipamente, costume neopren, veste de salvare, placi wakeboard, placi pentru surfing, placi SUP, schiuri nautice, accesorii pentru barci, gonflabile pentru apa sau alte produse destinate sporturilor nautice.