Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noua Honda RC213V-S va fi lansata luna viitoare
28 Mai

Noua Honda RC213V-S va fi lansata luna viitoare

Publicat de: Motoboom

Dupa ce rivalii au lansat deja modelele super-sport, Kawasaki Ninja H2, Ducati 1299 Panigale si Yamaha R1M, cei de la Honda se pregatesc de prezentarea oficiala a noii motociclete RC213V-S. Informatia nu este confirmata inca de constructorul japonez, insa mai multe publicatii din presa de specialitate sustin ca marea lansare va avea loc la inceputul lunii viitoare, mai exact pe data de 11 iunie.


Desi in toamna anului trecut, la EICMA Milano, a fost expus un prototip al acestei motociclete, se pare ca noua super-sportiva va face parte din gama Honda abia din 2016, cand isi va face aparitia si mult-asteptatul model Africa Twin.


Denumita Honda RC213V-S, noua super-sportiva a fost dezvoltata de catre Honda in colaborare cu HRC (Honda Racing Corporation). Cei de la Honda nu au oferit detaliile tehnice ale super-sportivei, insa este clar ca aceasta este propulsata de un motor V4 cu o capacitate de 1000cc, construit pe baza celui din MotoGP.


Ramane de vazut cu ce performante tehnice vine noua motocicleta Honda, daca aceasta va reusi sa fie o replica pe masura la modelele rivalilor Ninja H2, R1M sau Panigale 1299. La prezentarea oficiala a prototipului din toamna anului trecut a fost prezent si campionul mondial la MotoGP, spaniolul Marc Marquez, care a glumit atunci spunand ca Honda RC213V-S este motocicleta lui de strada, fiind special construita pentru acesta.