Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noua Honda Africa Twin Rally – mai puternica si mai usoara!
19 Iul

Noua Honda Africa Twin Rally – mai puternica si mai usoara!

Publicat de: Motoboom

Cei de la Honda lucrează din greu pentru a dezvolta o nouă versiune a lui CRF1000L Africa Twin. Varianta actuală trece printr-un regim intens de “fitness” pentru a se transforma în Rally: capabilă în off road și cu mai puține kilograme.

Acest nou model apare într-un filmuleț de promovare pentru echipamentele Spidi și având în vedere că fanii acestui gen de motociclete (adventure) așteaptă cu mare interes și noua Yamaha XT700Z Ténéré, e de înțeles direcția spre care se îndreaptă acum Honda. În 2015, la EICMA, Honda a confirmat renașterea legendarei Africa Twin prin prezentarea unui concept similar cu viitorul Rally, dar ceea ce au pus în vânzare până în acest moment sub denumirea de CRF1000L Africa Twin este o motocicletă grea (232kg, gata de drum), orientată către asfalt.

Noua Africa Twin Rally pleacă de la fundația creată de actualul model, se “dezbracă” la esențial și suferă mici modificări la motor. Scopul e evident: mai multă putere și mai puține kilograme. Noul Rally va avea cu 5 cai putere mai mult (adică va avea aproximativ 100 de cai) și va cântări cu 7 kg mai puțin. Roțile sunt de 21 inch, respectiv 18 inch, aripă inspirată din motocross și un parbriz inalt ca la Dakar.


Honda nu a confirmat deocamdată când va intra pe piață noua Africa Twin Rally, dar nu mai poate dura mult.