Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noua gama de snowmobile Ski-Doo 2018
17 Feb

Noua gama de snowmobile Ski-Doo 2018

Publicat de: Motoboom

Cel mai mare producator de snowmobile din lume, Ski-Doo a dezvaluit ieri in cadrul unei conventii cu distribuitori din intreaga lume, la Reno in Statele Unite, noile snowmobile Ski-Doo 2018 care revolutioneaza din nou acest segment de piata ducand inovatia si creativitatea la un alt nivel de performanta.

Pentru 2018, inginerii Ski-Doo au venit din nou pe piata cu un sasiu revolutionar, proiectat in jurul rider-ului, pentru a-i oferi acestuia cea mai buna experienta pe snowmobil. Mai mult, noul motor Rotax 850 E-TEC este cel mai sofisticat si mai performant motor in doi timpi de pe piata.

Dezvoltarea in cadrul aceluiasi proiect, a sasiului si a motorului aduce o serie de avantaje pentru produsul final: o agilitate excelenta si precizie in condusul pe zapada adanca. De asemenea snowmobilele Ski-Doo 2018 care beneficiaza de noul pachet sasiu/motor dispun de cel mai bun raport putere/greutate din industrie.

Una dintre noutatile acestei lansari a fost sistemul de pornire “SHOT”, care permite pornirea unui snowmobil fara a solicita bateria. De asemenea, datorita acestui sistem, pornirea manuala a fost eliminata, rezultand o scadere in greutate de 9 kg. Noul sasiu inovator REV Gen 4, va echipa modelele sport Ski-Doo Summit, Ski-Doo Freeride ,MXZ si Renegade, impreuna cu noul motor in doi timpi Rotax 850 E-TEC, proiectat special pentru platforma Ski-Doo REV Gen 4.

Datorita inovatiei continue, snowmobilele Ski-Doo raman in topul preferintelor si raman cele mai performante modele existente pe piata.

Constructorul pune la dispozitia clientilor o multime de accesorii optionale pentru noile snowmobile Ski-Doo iar gama 2018 va beneficia de noi scheme de culori.