Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noua gama de snowmobile Arctic Cat 2018
28 Feb

Noua gama de snowmobile Arctic Cat 2018

Publicat de: Motoboom

Unul dintre cei mai mari producatori de snowmobile, Arctic Cat a prezentat noul lineup in cadrul unei conventii in St. Cloud, Minnesota in care au fost prezenti atat distribuitorii cat si presa din intreaga lume.

Acestia continua sa vina pe piata cu tehnologii noi care revolutioneaza in fiecare an domeniul powersports, astfel pentru anul 2018 s-au prezentat doua noi snowmobile, un nou motor C-TEC2, cu Dual-Stage Injection, dar si noua platforma Ascender.

Noile snowmobile
M 8000 Sno Pro si ZR 8000 Sno Pro ES vin echipate cu senile de 153 sau 162, respectiv 129 sau 137, cu noul motor C-TEC2 cu Dual-Stage Injection, dar si cu noul sasiu mai ingust numit Ascender.

Noul motor Arctic Cat C-TEC2 8000 este mai puternic decat predecesorul sau datorita noii supape de evacuare APV (Arctic Power Valve) si a ambreiajului Team Rapid Response II inglobate in noua tehnologie numita Arctic Drive System. Motorul este racit cu lichid si are o capacitate de 794 cmc in doi timpi, care dezvolta 160 CP.

Sistemul de suspensii a fost de asemenea imbunatatit cu amortizoare FOX Float 3, pentru a spori manevrabilitatea, iar schiurile ProClimb-7 isi pastreaza varfurile curbate fiind perfecte pentru zapada adanca.

Modelul ZR 8000 vine echipat cu o suspensie Arctic Race Suspension, cu bara stabilizatoare si amortizoare FOX 1.5 ZERO RC. Senila este disponibila in doua variante, Ripsaw de 129 inch sau Ripsaw II de 137 inch.

Constructorul pune la dispozitia clientilor o multime de accesorii optionale pentru noile snowmobile
Arctic Cat iar gama 2018 va beneficia de noi scheme de culori.