Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile modele de ochelari Scott, un cadou potrivit pentru sărbătorile de iarnă
13 Dec

Noile modele de ochelari Scott, un cadou potrivit pentru sărbătorile de iarnă

Publicat de: Motoboom


Ochelarii sunt una dintre piesele cele mai importante ale echipamentului unui rider. Dacă vrei să faci un cadou potrivit celui mai bun prieten, te poți orienta către o pereche de ochelari Scott, model 2020, cu care nu ai cum să dai greș.


Fie că sunt proiectați pentru off-road, motocross sau enduro, cu un design si performanțe deosebite, ochelarii Scott sunt prima opțiune, indiferent de vârstă. Ochelarii, disponibili în modele variate, echipați cu lentile clear sau chrome, după preferințele fiecăruia, asigură protecția necesară și o vizibilitate impecabilă.


Dintre modelele 2020, vă recomandăm ochelarii SCOTT PROSPECT ENDURO LS GOGGLE.
Ochelarii SCOTT Prospect Enduro LS Goggle beneficiază de toate caracteristicile specifice gamei Prospect. Câmp vizual mare, sistem de blocare a lentilelor care include 4 pini de blocare ce trec prin obiectiv în loc să-l prindă de sus, spumă de față fără sudoare, outriggers cu pivotare și multe altele.

 

Ceea ce face acesti ochelari atât de speciali este tehnologia Light Sensitive, lentila dublă sensibilă la lumină, care se adaptează automat intensității soarelui. Cu acest obiectiv sunteți sigur echipat pentru toate condițiile meteorologice!

 

Ochelarii dispun de tehnologie ACS Air Control System cu orificii speciale de ventilare a aerului din interiorul ochelarilor, lentile curbate pentru a obține o vedere periferică maximă, supuse unui tratament anti-ceață NoFog ™ și curea de silicon extra-alunecare pentru aderență suplimentară.


Cu noii ochelari Prospect de la Scott nu numai că veți avea un look în tendințe, dar veți fi echipat oricând, pentru orice condiții. La MotoBoom găsiți modele și culori variate, pentru toate gusturile!