Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile legaturi pentru placa wakeboard Jobe EVO Bindings
18 Iun

Noile legaturi pentru placa wakeboard Jobe EVO Bindings

Publicat de: Motoboom

Una dintre cele mai mari companii care activeaza in domeniul produselor nautice, Jobe Sports International, a lansat pe piata un nou produs care, potrivit producatorului, va revolutiona segmentul wakeboarding. Aceasta lansare a fost pregatita cu mare tam-tam de catre cei de la Jobe, lansand de ceva vreme pe internet o serie de clipuri si fotografii sub denumirea de „Evolution of Wakeboarding: Project EVO”.


Desi initial nu se stia exact la ce se refera Proiectul EVO, cei de la Jobe Sports au confirmat faptul ca este vorba despre noile legaturi pentru placile wakeboard, Jobe EVO Bindings. Desi wakeboarding-ul nu este un sport foarte popular in Romania, acesta incepe sa castige tot mai mult teren prin randul pasionatilor de extrem sau a fanilor sporturilor nautice.


Cei de la Jobe sustin ca noul produs va revolutiona acest segment de piata, fiind ceva unic pentru domeniul wakeboarding. Legaturile Jobe EVO sunt formate din 3 componente detasabile si personalizabile dupa preferintele fiecaruia. Astfel, acestea sunt compuse din incaltaminte, legaturile pentru placa wakeboard si invelisul exterior.


Ideea de la care a pornit proiectarea si dezvoltarea noului produs este aceea ca legaturile pentru placa wakeboard sunt ceva personal, iar pentru a obtine performante maxime pe apa fiecare detaliu conteaza. Astfel, toate cele 3 componente ale legaturilor wakeboard Jobe EVO pot fi alese in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia: culoare, proprietati, etc.


Jobe EVO sunt construite dintr-un material rigid, usor si confortabil de cea mai inalta calitate. Acestea dispun pe talpa de un material din cauciuc anti-alunecare, fiind prevazute cu un suport special incorporat pentru glezna piciorului. Datorita constructiei speciale, legaturile Jobe EVO Binding va ofera un control excelenta al placii wakeboard.


Mai jos puteti vedea si un clip de prezentare a noului produs. Motoboom este importatorul oficial al produselor Jobe Sports in Romania, iar toata gama de produse Jobe este disponibila pe site-ul motoboom.ro la sectiunea Water Sports. Aici puteti gasi o gama variata de costume din neopren, veste de salvare, gonflabile pentru apa, schiuri nautice, placi wakeboard, placi SUP (Stand-up-Paddle), echipament nautic, accesorii pentru barci, etc.