Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile gonflabile pentru apa Jobe Charter Series
22 Apr

Noile gonflabile pentru apa Jobe Charter Series

Publicat de: Motoboom

Incepand cu acest an, compania Jobe Sports a lansat pe piata o noua serie de gonflabile pentru apa. Este vorba despre gama Charter Series, din care fac parte trei modele de gonflabile cu o capacitate pentru trei, patru sau cinci persoane.


Acestea completeaza colectia bogata de gonflabile pentru tras pe apa, produse de Jobe Sports. In gama Jobe 2015 se regasesc peste 50 de produse gonflabile destinate agrementului nautic, precum si o gama larga de accesorii pentru acestea: franghii pentru tractat, pompe pentru umflat, veste de salvare, etc.


Gonflabilele din noua colectie Jobe Charter Series sunt foarte rapide pe apa, datorita formei acestora care pastreaza gonflabilul complet deasupra apei. Portiunea care atinge apa este foarte mica iar, astfel, forta de frecare este redusa considerabil in comparatie cu alte gonflabile pentru apa.


Aceste gonflabile sunt confectionate dintr-un  material foarte rezistent (30G PVC), acoperit cu nylon (840D), fiind prevazute cu valve Boston, conectori rapizi, doua zone speciale pentru scurgerea apei, neopren in zona bratelor si manere umplute cu spuma pentru tinere.


Pentru un confort sporit, in zona pasagerilor dispun de o portiune mai mare din neopren. In partea de jos au o forma convexa, oferind o stabilitate excelenta pe apa, iar pentru a preveni alunecarea de pe gonflabil, acesta este prevazut cu panouri laterale pentru sprijin.


Invita-ti prietenii la o zi sau un weekend de distractie cu noile gonflabile de tras pe apa din gama Jobe Sports. Acestea sunt potrivite atat pentru centrele de inchirieri pentru agrement nautic cat si pentru vacanta sau concediul dumneavoastra de vara. Mai jos gasiti si un clip de prezentare a gonflabilelor din seria Jobe Charter: