Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile gonflabile pentru apa Jobe Anura
05 Apr

Noile gonflabile pentru apa Jobe Anura

Publicat de: Motoboom

Nu mai este mult pana la perioada concediilor de vara, astfel incat va prezentam mai jos cele mai noi gonflabile pentru agrement nautic de la Jobe Sports, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniul sporturilor nautice. Daca pana in prezent, gama de gonflabile Jobe era deja destul de numeroasa, in ea regasindu-se diferite modele cu capacitati de la 1 pana la 8 persoane, incepand cu acest an, aceasta a fost completata cu noua familie Jobe Anura.


La fel ca si in cazul celorlalte gonflabile Jobe, Anura este confectionata dintr-un material PVC rezistent, acoperit cu o husa din nylon care ofera o protectie suplimentara si un confort sporit pentru pasageri. Gonflabilele Jobe Anura mai dispun de manere pentru pasageri si de conector rapid pentru atasarea cat mai simpla a saulei de tras pe apa.


Din gama Jobe Anura fac parte trei modele diferite, pentru una, doua sau trei persoane. Aceste gonflabile pentru agrement nautic sunt ideale pentru distractie, fie ca va doriti o cursa in viteza plina de adrenalina, fie ca optati pentru o plimbare sau o plutire lina si relaxanta pe tronul gonflabil, Jobe Anura avand o forma asemanatoare cu un tron.


Astfel, pentru ca amintirile din concediul dumneavoastra sa ramana de neuitat sau pentru a-i da un plus de culoare vacantei, trebuie sa luati cu dumneavoastra cel putin o gonflabila pentru apa din gama Jobe 2016, disponibila la Motoboom, unic importator al produselor Jobe in Romania. Mai jos aveti si un clip video de prezentare a noilor gonflabile din seria Jobe Anura: