Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile Ducati 959 Panigale si Hypermotard 939 asteapta EICMA
30 Sep

Noile Ducati 959 Panigale si Hypermotard 939 asteapta EICMA

Publicat de: Motoboom

Alte doua motociclete noi pregatite de constructorul italian Ducati pentru 2016 asteapta sa fie prezentate oficial. Este vorba despre modelele Panigale 959 si Hypermotard 939, care vor fi expuse in cadrul celui mai mare salon moto al acestei toamne, EICMA Milano 2015.


Informatia a fost confirmata in documentele depuse de catre Ducati la CARB (California Air Research Board), Agentia de Protectie a Mediului din America, pentru aprobarea emisiilor de gaze. Potrivit acelor documente, noua Ducati Panigale 959 este propulsata de un motor cu o capacitate de 955cc, in timp ce modelul Ducati Hypermotard 939 este echipat cu un motor de 937cc.


Tot din acele documente reiese si faptul ca Ducati Hypermotard 939 va fi disponibil in 2016 in trei variante: Base, SP si Hyperstrada Version. Aceste doua motociclete fac parte din seria celor 9 modele complet noi, anuntate de Claudio Domenicali saptamana trecuta.


„Anul 2016 va fi unul de referinta pentru Ducati, gama de motociclete 2016 fiind actualizata cu 9 modele noi. Nu am lansat niciodata in istoria Ducati atat de multe motociclete noi intr-un singur an, iar salonul moto EICMA Milano 2015 este locul perfect pentru a le prezenta clientilor nostri noile motociclete Ducati 2016” declara in urma cu cateva zile Claudio Domenicali, CEO Ducati.


Italienii au prezentat deja noul model Ducati Monster 1200 R si versiunea 2016 a lui Ducati Diavel Carbon, care completeaza lista celor 9 motociclete noi anuntate. Printre acestea s-ar putea numara si un cruiser cu transmisie pe curea, surprins in aceasta toamna la teste in Spania. De asemenea, cei de la Ducati au lansat zilele trecute si un teaser video, intitulat „What is black?”, care anunta un model nou ce urmeaza sa fie prezentat in perioada urmatoare. Vom vedea ce alte surprize ne mai pregatesc cei de la Ducati pentru 2016.